Fizetési és szállítási módok

Fizetési módok

Előreutalással

Személyes átvételnél és postai kiszállításnál használható. FIGYELEM! Csak abban az esetben küldje a pénzt, ha küldtünk proforma számlát! Kérjük átutaláskor a proforma számla számára hivatkozni szíveskedjen.

Utánvétel

Kizárólag Magyarország területén, mpl csomagfutár szolgálattal való szállításnál vehető igénybe. A fizetendő vételárat a futárnak kell készpénzben kifizetni.

Készpénzzel

Önnek lehetősége van a termék árát a termék átvételekor készpénzben kifizetni üzletünkben történő személyes átvétel esetén. Ehhez előre egyeztetni szükséges az átvétel időpontját email-ben vagy telefonon!

Ebben az esetben Önnek csak a megrendelt termék vételárát kell kifizetni készpénzben. 

Barion bankkártyás fizetés

A Barion Online Fizetési Rendszert a Barion Payment Zrt. fejleszti és üzemelteti.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a  Barion  egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a  Barion felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a  Barion tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a  Barion fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a  Barion rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.barion.com/hu/

Átvételi módok, átvételi díjak

MPL futárszolgálat utánvét

AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. Az ország bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást. A szolgáltatás csak Magyarországi kiszállításra vehető igénybe. Fizetési mód: utánvét

Maximum0.1 Kg2600 Ft
30 Kg felettEgyedi díj

Amennyiben a csomag meghaladja a súlyhatárt, egyedi árajánlatot adunk a rendelés kiszállítására.

MPL futárszolgálat előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén

Előre fizetés esetén kiszállítási díjaink egységesen csomagmérettől függetlenül 2300 Ft-ba kerülnek.

Megrendelése után rövid időn belül kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot .

Személyes átvétel Budakalászon

A megrendelt termékeket személyesen is átveheti:

Központunkban, Előre egyeztetett időpontban a hét bármely napján Németh Erika E.v. 2011 Budakalász Budai út 101

Önt nem terheli semmilyen díj.

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Amennyiben Ön korábban már úgy rendelt terméket, hogy azt a kiszállítás során nem vette át (ide nem értve azt az esetet, amikor elállási jogával élt), vagy a Termék nem kereste jelzéssel érkezett vissza az eladóhoz, az Eladó a megrendelés teljesítését a vételár és a szállítási költségek előre történő megfizetéséhez köti. Eladó visszatarthatja a Termék átadását, ameddig nem győződik meg arról, hogy a Termék árának kifizetése sikeresen megtörtént az elektronikus fizetési megoldás használatával (ideértve azt az esetet is, amikor az átutalással fizetett termék esetén Vásárló a tagállama szerinti pénznemben utalja el a vételárat és az átváltás, valamint a banki jutalékok, költségek miatt Eladó nem kapja meg teljes mértékben a vételár és a szállítási díj összegét). Amennyiben a Termék ára nem került teljes mértékben kifizetésre, az Eladó a vételár kiegészítésére hívhatja fel a Vásárlót.